L’estructura fonamental del nostre cos és la columna vertebral. Quan les vèrtebres de la columna afectada creixen de manera asimètrica apareix l’anomenada escoliosi. És llavors quan la vèrtebra es va inclinant, va girant sobre si mateixa i va desplaçant l’eix de la columna. Però, com corregir les curvatures anormals de la columna? Quin tractament he de triar?

Per corregir les torsions de les vèrtebres afectades i evitar que l’escoliosi s’agreugi en el futur, s’ha desenvolupat l’innovador Sistema Dinàmic SpineCor. Els avantatges del tractament amb SpineCor són múltiples, permeten corregir l’escoliosi portant una nivell de vida normal.

L’innovador Sistema Dinàmic SpineCor és idoni per modificar les torsions de les vèrtebres afectades, aconseguint una realineació superior als clàssics, difícils, poc estètics i, en la majoria de pacients, mal tolerats cotilles durs i rígids.

SpineCor es compon d’unes bandes dinàmiques i elàstiques que s’acomoden sota la roba. Amb uns resultats excel·lents, els avantatges del tractament de l’escoliosi amb el sistema SpineCor, permeten combatre el problema i portar una vida normal, seguint la rutina amb normalitat. Com més moviment amb la cotilla SpineCor més efectiu és. Pots seguir practicant esport, classes de ball, anar en bicicleta. Tot això ajuda a enfortir la musculatura, corregeix l’esquena i produeix una millora l’escoliosi.

SpineCor és un Sistema Dinàmic molt estètic que es pot portar sota la roba sense que ningú es dongui compte que el pacient ho porta. Per als adolescents que tenen una molt mala imatge del seu cos i senent rebuig si han de portar una cotilla rígid és el tractament més idoni. La flexibilitat de SpineCor no provoca l’atròfia de la musculatura que es forma en les cotilles rígids, de manera que la musculatura es troba més desenvolupada i per tant més predisposada a controlar i realinear la desviació provocada per l’escoliosi.

Els resultats són millors ja que s’aconsegueixen una millora de la corba en més del 50% dels pacients i un 30% la corba s’estabilitza, amb el que tenim un 80% de bons resultats. L’adaptació és molt bona per part dels pacients i el rebuig és molt inferior als cotilles rígids. Amb la utilització del Sistema SpineCor aconseguim aturar la progressió de les corbes, millora el mal d’esquena i fins i tot notarem que la nostra posició del cos canvia.

La valoració inicial del tractament a seguir la realitza el terapeuta, acompanyat d’un precís sistema informàtic plantejat concretament per al Sistema SpineCor. Això permet una avaluació inicial més precisa de l’escoliosi i millora l’anàlisi dels resultats finals.

Si desitja rebre més informació sobre els avantatges del tractament amb SpineCor per a nens o adults o si té qualsevol pregunta, si us plau ompli el formulari de contacte o truqui directament al telèfon 97.220.02.98.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>